35-50 yaş arası okuyucularım bana hak verecektir ki, eskiden gençlerin eline yapıştığı için çok rahatsız olduğumuz telefonlar ile artık hepimiz, herkes, tüm insanoğlu olarak iç içeyiz. Cep telefonlarımız ile yaşamaya o kadar alıştık ki, uykumuz gelsin diye uyuyana kadar yatağımızda; bizi uyandırsın diye tüm gece baş ucumuzda tutuyoruz. Gün içinde ise sürekli olarak temas halinde kalıyoruz.
Birçok kişinin bildiği klişe bir söz vardır: “Ya oksijen, bizi zamanla öldüren bir zehir ise?” Bu tabii ki ironi yapmak için söylenmiş bir sözdür ancak, bu cümlenin içindeki bir kelimeyi değiştirerek tamamen gerçek bir söylem haline getirebiliriz. Hatta bu noktada cümle içinde çıkarım yapmaya dahi gerek yoktur. İnsanoğlu çok büyük bedeller ödeyerek doğruluğunu ispatlamıştır: “Radyasyon, bizi zamanla öldüren bir zehirdir!”
Sadece telefonlarımızdan aldığımız radyasyonun bedelini dahi yaşlılığımızda ödeyecekken, bu radyasyon denen zehir hiç ummadığımız yerlerden de karşımıza çıkmaktadır. Yine hayatımızın bir parçası olan televizyonumuz, internet modemimiz, buzdolabımız gibi neredeyse telefon kadar radyasyon yayan cihazlar ile bir arada yaşamaktayız.
Bu radyasyondan kurtulmak mümkün müdür?
Maalesef alıştığımız yaşamımızda bu mümkün değildir. Bunun için yanınıza hiçbir teknolojik alet almadan, ortalama 5km çapınızda sizden başka kimse olmayan bir doğal alana taşınmalısınız. Ancak bu şekilde Elektro Manyetik Radyasyon’dan kurtulabilirsiniz.
Tabii ikinci bir yöntem de var. Teknolojii sadece bizi öldürmek için gelişmiyor. Bilim insanları bir zehir üretmeden önce o zehrin panzehiri üzerinde çalışmalar yapar. Tıpkı bir panzehir etkisi gösteren harmonizerler ile bu EMR yayan cihazların zararlı etkilerini azaltmak mümkündür.
Bunun için bir radyasyon harmonizeri seçmeli, bu harmonizer içinde RF Kalkanı Metal Kumaş, Shungite Taşı ve Optimum Biyolojik Frekans Rezonansı olduğuna emin olmanız gerekmektedir. Bu tür radyasyon önleyici stickerları EMR yayan cihazlara yapıştırarak, onların çalışma prensibini etkilemeden zararlarından kurtulabilirsiniz.